Leikkejä koirille sisätiloihin

Leikkejä koirille sisätiloihin

tammikuu 22, 2019 Off By niina

 

Jos ulkona sataa ja maa on täynnä kuraa, ei koirapuistoon lähteminen tunnu kovin mukavalta vaihtoehdolta. Koiralle on kuitenkin keksittävä aktiviteetteja ja tästä löydät listan hauskoja leikkejä, joita voitte harrastaa yhdessä kotona.

Aarteenmetsästys
Mikäli koira on herkkusuu, voidaan sille piilottaa nameja ympäri asuntoa. Tämä onnistuu jopa pienessä tilassa, sillä herkut voidaan laittaa vaikka purkin sisälle ja koiran pitää valita oikea purkki, josta nami löytyy. Isommalla alueella namille on runsaasti piilotuspaikkoja ja aarteena voi tietenkin käyttää leluja, tai vaikka haisevaa sukkaa, kunhan se on koiralle mieluinen.

Temppujen tekeminen
Sisällä on mainio paikka aloittaa erilaisten käskyjen ja temppujen opetteleminen. Istu, maahan, tassu, kieri ja muut yleiset liikkeet, eivät vaadi paljoa tilaa ja niiden parissa sujuu usein aika nopeasti. Koiran voidaan myös itse antaa keksiä käskyjä, esimerkiksi laittamalla nami nyrkin sisään, ja odottamalla, että koira tekee jotain hauskaa, saadakseen palkan.

Rentoutuminen
Joskus ei ole mitään parempaa, kuin pelkästään rentoutuminen yhdessä. Tämä voi olla kaikukkain nukkumista, tai esimerkiksi rentouttavaa harjausta. Omistaja voi myös perehtyä pikaisesti hieronnan saloihin ja antaa koiralle oikean luksuskokemuksen omalla kotisohvalla rentoutuen.

Mielikuvitus on rajana, kun mietitään, mitä kaikkea koiran kanssa voidaan tehdä. Tila tai budjetti ei ole muuta kuin tekosyy, joten jokaisella on mahdollisuus toteuttaa näitä!