MResell auttaa sinua taltioimaan koirasi pentuajan muistot!

MResell auttaa sinua taltioimaan koirasi pentuajan muistot!

helmikuu 14, 2022 Off By niina

Ihan niin kuin ihmiselläkin, on myös koiralla pentuaika melko lyhyt ja kuluu omistajan mielestä usein kuin siivillä. Toisaalta on upeaa nähdä kuinka suloinen pentu kehittyy päivä päivältä upeaksi, aikuiseksi koiraksi, mutta toisaalta on hieman haikeaa, kun suloinen pentuaika jää väistämättä pian taa. Tästä syystä koiran pentuajan muistojen taltiointi onkin niin kovin tärkeää ja siihen tarvittaviin laitteisiin kannattaa panostaa! Jos uusien, laadukkaiden laitteiden ostaminen on liian kallista, kannattaa antaa mResellin auttaa. MResell tarjoaa nimittäin laadukkaita käytettyjä Applen tuotteita luotettavasti ja edullisesti. Verkkokaupan valikoimista löydätkin näppärät laitteet auttamaan koirasi pentuajan arvokkaiden muistojen taltioinnissa.

Miten mResell voi auttaa?

Löydät mReselliltä Käytettyjä Apple-tuotteita uusia vastaavia tuotteita edullisemmin. Verkkokaupan valikoimista löydetyt tuotteet ovat tehdashuollettuja ja Apple-teknikot ovat tarkistaneet ne. Lisäksi laitteille myönnetään takuu, minkä ansiosta käytettyjen laitteiden ostaminen mReselliltä on riskitöntä. Ostajalla on myös 14 vuorokautta voimassa oleva maksuton palautusoikeus. Koiraperheessä rahanmeno on tavallisesti suurta, koska koiran ylläpitäminen maksaa reippaasti, joten kannattaakin antaa mResellin auttaa muiden kulujen hallinnassa!

Ympäristöystävällinen valinta

Luotettava mresell on ympäristöystävällinen valinta! Koska mResell myy kierrätettyjä ja huollettuja koneita, auttaa se pidentämään laitteiden käyttöikää ja säästämään näin luonnonvaroja. Monille koiraihmisille luonto on kuin toinen koti, sillä siellä tulee vietettyä paljon aikaa koiran kanssa. Monen mielestä koiran kanssa ulkoilu on koiran omistamisen parasta antia – ainakin, jos vaatetus on kunnossa! MResell tarjoaakin tilaisuuden antaa jotakin takaisin luonnolle!

Vinkkejä pentuajan muistojen taltiointiin

Koiran pentuajan muistot kannattaa taltioida yleensä saman tien, kun ne on otettu. Muuten urakka kertyy pian suuremmaksi ja tärkeitä kuvia voi hävitä matkan varrella. Esimerkiksi erilaiset pilvipalvelut tarjoavat kätevää tallennustilaa ja ovat käytettävissä, vaikka muistojen taltiointiin käytetty kone hajoaisi tai katoaisi.

Pilvipalveluun on mahdollista luoda omat kansiot esimerkiksi pennun jokaiselle elinkuukaudelle. Kuvien lomaan on myös helppo kirjoittaa pieniä muistoja siitä, mitä pentu oppi milloinkin ja mitä teitte yhdessä sen ensimmäisinä elinkuukausina. Kuvat ja muistot on hyvä merkitä päivämäärin, sillä muutoin voi olla vaikea muistaa jälkeenpäin tapahtumien aikajanaa. Voit merkitä muistiin myös pennun terveystietoja ja vaikkapa tiedot ensikäynneistä eläinlääkärissä. Mallia voi ottaa vaikkapa ihmisvauvojen vauva-ajan muistokirjoista. Pilvipalvelusta kuvia ja muita muistoja on myös helppo jakaa esimerkiksi sukulaisille ja ystäville.

Jos haluat, voit luoda netissä kuvistasi myös kivoja valokuvakirjoja. Kuvat on helppo siirtää vaikkapa kännykästä suoraan mReselliltä ostamallesi koneelle ja koneelta valokuvakirjoja valmistavalle yritykselle. Tällaisia yrityksiä löytyy nykyisin netistä runsaasti. Koiran pentukuvista valmistettu valokuvakirja tai vaikkapa kalenteri ovat myös kivoja lahjaideoita!

Voit käyttää myös erilaisia sosiaalisen median kanavia koirasi pentuajan muistojen taltiointiin. Instagram soveltuu erityisen hyvin tähän käyttötarkoitukseen. Tilin luominen on nopeaa ja voit valita, haluatko jakaa kuviasi julkisesti vai yksityisesti. Koiran pentukuvien kohdalla julkinen jakaminen voi auttaa sinua löytämään samanhenkistä seuraa ja monet kasvattajat toivovatkin, että heidän kasvattajanimensä mainittaisiin koiran pentukuvissa. Näin mainostat samalla koiranpentusi kasvattajaa, joka on tehnyt upeaa työtä pentusi ensimmäisten elinviikkojen aikana.