Uusi koiranpentu tulossa? – Rahalaitos kilpailuttaa lainasi!

Uusi koiranpentu tulossa? – Rahalaitos kilpailuttaa lainasi!

joulukuu 30, 2021 Off By niina

Uuden koiranpennun tulo kotiin on yleensä kauan odotettu pitkän harkinnan tulos. Monesti kotona lasketaan päiviä, ellei jopa tunteja, uuden pennun kotiin tuloon. Kyseessä on kuitenkin myös tilanne, joka vaatii runsaasti rahaa. Rotukoiran pentu maksaa yllättävän paljon, minkä lisäksi koiralle on tehtävä lukuisia hankintoja ja koti pitää varustaa uutta perheenjäsentä varten. Pennun ensimmäisten elinkuukausien ja -vuosien kehitystä tukemaan tarvitaan mahdollisimman laadukasta ruokaa, mikä ei tietysti ole ihan halpaa. Pentua pitää myös käyttää eläinlääkärissä, mikä on myös kallista. Moni hankkii pennulle vakuutuksen yllättäviä tilanteita varten. Rahaa siis palaa rutkasti uuden perheenjäsenen saapuessa kotiin. Moni koiraperhe vertaakin tilannetta lapsen syntymään. Tällaisessa tilanteessa saattaa tuntua houkuttelevalta, tai jopa täysin välttämättömältä, hakea lainaa. Älä kuitenkaan koskaan ryntää hyväksymään ensimmäistä sinulle tarjottua lainatarjousta, vaan kilpailuta lainasi artikkelimme vinkkien ja Rahalaitoksen avulla! Kerromme tässä artikkelissa myös siitä, miksi koiraperheen on tärkeää kilpailuttaa lainansa.

Uuden koiraperheen kilpailutusvinkit

Kun uusi koiraperhe haluaa kilpailuttaa lainansa, on kilpailutusvinkki numero yksi Rahalaitos, joka kilpailuttaa lainatarjoukset perheen puolesta. Näin lainatarjousten kilpailuttaminen onnistuu nopeasti ja mutkattomasti ilman turhaa stressiä. Jotta lainatarjousten kilpailuttaminen pyörähtäisi käyntiin, tulee lainanhakijan täyttää ainoastaan yksi hakemus Rahalaitoksen sivustolla. Hänen ei siis tarvitse itse henkilökohtaisesti tavata kaikkia luotonantajia eikä perehtyä syvällisesti erilaisiin lainatarjouksiin, vaan Rahalaitos hoitaa suurimman työn hänen puolestaan. Lopullisen päätöksen lainatarjouksen valinnasta ja hyväksymisestä tekee kuitenkin aina lainanhakija. Päätös on tavallista helpompi tehdä, kun käsissä on jo valmiiksi ammattimaisella otteella kilpailutettuja tarjouksia.

Miksi koiraperheen on tärkeää kilpailuttaa laina?

Koiraperheen on erittäin tärkeää kilpailuttaa laina, sillä uuteen perheenjäseneen sitoudutaan pitkäksi aikaa ja koko koiran elämän ajan perheelle on odotettavissa melko suuria koiraan liittyviä kuluja. Tällaisessa tilanteessa ei kannata sitoutua lainaan, jonka ehdot ovat epäedulliset. Näin käy helposti, jos perhe tarttuu heille ensimmäiseksi tarjottuun lainatarjoukseen ja jättää lainansa kilpailuttamatta. Sen sijaan ammattimainen lainan kilpailutus voi auttaa perhettä säästämään runsaasti rahaa. Esimerkiksi kilpailutetun lainan korkotaso on vedetty mahdollisimman alas. Myös muut lainaehdot ovat yleensä mahdollisimman edulliset lainanhakijan kannalta. Kuukausitasolla hyvin kilpailutettu koiraperheen laina säästää kivasti rahaa koiran ylläpitokustannuksiin. Näin myös koiraperheen taloudellinen stressi vähenee ja perheenjäsenet saavat rauhassa keskittyä uuden karvakaverin kotiuttamiseen.

Jos koiraperheelle on jo ehtinyt kertyä useita pieniä lainoja sieltä sun täältä ja joka lainan jokaisesta takaisinmaksuerästä huolehtiminen on alkanut tuntua haastavalta, kannattaa harkita kilpailutetun yhdistelylainan hakemista Rahalaitoksen kautta. Tällaisenkin lainan hakeminen on helppoa, nopeaa ja näppärää, kun jättää suurimman työn Rahalaitokselle. Kun useat lainat yhdistetään yhdeksi, kulut yleensä putoavat reippaasti ja takaisinmaksueristä huolehtimisesta tulee entistä helpompaa. Parhaimmillaan yhdistelylaina voi jopa auttaa ennaltaehkäisemään koiraperheen syöksymistä maksuvaikeuksiin!