Juhlista koiranpennun tuloa kotiin Partykingin-tuotteiden avulla

Juhlista koiranpennun tuloa kotiin Partykingin-tuotteiden avulla

kesäkuu 7, 2021 Off By niina

Koiranpennun tulo on monessa perheessä lähes lapsen syntymään verrattavissa oleva ilonaihe ja yhä useampi haluaakin juhlistaa tätä iloista tapahtumaa myös läheisten kanssa. Ja eihän kivoille juhlille läheisten kanssa suinkaan edes tarvita sen suurempaa syytä! Etenkin koronavirusepidemian aikana pienetkin tilaisuudet tavata pienellä porukalla hauskan tekemisen äärellä kannattaa hyödyntää, sillä ne auttavat jaksamaan raskasta arkea. Jos haluat päästä juhlajärjestelyissä mahdollisimman helpolla, kannattaa tutustua Partykingin juhlatarvikevalikoimiin. Tarvikkeet on helppo tilata suoraan netistä, joten voit rauhassa keskittyä viettämään hauskaa päivää läheistesi kanssa iloisten uutisten äärellä!

Teemanmukaiset juhlatarvikkeet

Partykingiltä löytyy hyvin monenlaisiin teemoihin sopivia juhlatarvikkeita. Esimerkiksi naamiaiset voi olla kiva teema juhlittaessa uuden karvaisen perheenjäsenen saapumista kotiin. Tällöin esimerkiksi eläinteema sopii hyvin juhlatunnelmaan. Löydät Partykingiltä aivan oman osastonsa eläinaiheisten naamiaisten järjestämistä silmällä pitäen, joten jos päätät valita erilaiset eläinystävät naamiaisjuhliesi teemaksi, kannattaa surffata suoraan tälle Partykingin osastolle.

Ilahduta juhlaväkeä pukeutumalla vaikkapa näyttäväksi mursuksi tai valitse erityisen trendikäs eläinasu ja pukeudu nätiksi yksisarviseksi. Voit myös ratsastaa paikalle puhallettavan T-Rexin selässä. Tarjolla on myös esimerkiksi kissa-, panda- ja pingviini-asuja. Jos et halua hankkia kokonaista asua, saat aikaan kivan eläinaiheisen kasvomaalauksen Snazaroo-kasvoväreillä, jotka on helppo tilata Partykingiltä. Kasvoväreillä saat myös muokattua kasvosi asuun sopivaksi, jos valitset sellaisen eläinasun, jonka huppuosa jättää kasvosi näkyville.

Partyking tarjoaa naamiaisasuja jopa koirakavereille. Jos siis koirasi ottaa myös osaa juhliin, tutustu koirille suunnattuihin asuihin, kuten koiran Beetlejuice-naamiaisasuun. Lemmikkieläinten lisäksi Partyking tarjoaa naamiaisasuja toki myös lapsille, joten voit hankkia koko perheen asut näppärästi yhdellä kertaa ja yhdellä tilauksella suoraan Partykingiltä, partyking.fi -osoitteesta.

Naamiaisasujen lisäksi Partykingiltä löytyy näppärästi myös teemaan sopivia tuotteita, joiden avulla loihdit juhlapaikkaan teeman mukaista tunnelmaa. Tilaa siis samalla esimerkiksi valitsemaasi teemaan sopivia leivontatuotteita, juhlapusseja, ilmapalloja, kattaustuotteita ja erilaisia koristelutuotteita.

Puppy Shower

Baby Showerit ovat jo alkaneet yleistyä Suomessakin, vaikka moni saattaakin kokea ne itselleen hieman vieraiksi ja “amerikkalaisiksi” juhliksi. Tiesitkö, että Baby Showereiden rinnalla ovat alkaneet yleistyä myös Puppy Showerit, joissa tulevaa karvaista perheenjäsentä voidaan juhlia hieman samaan tapaan kuin Baby Showereissa juhlitaan vauvan tuloa? Partyking tarjoaa hauskoja tuotteita myös Puppy Showereita varten! Kun kirjoitat sivuston hakukoneeseen hakusanaksi “Puppy Shower”, löydät lähes 80 hakutulosta, joista voit valita omiin Puppy Showereihesi sopivimmat tuotteet.

Tarjolla on esimerkiksi ilmapalloviirinauhoja, teemaan sopivia kortteja, teemaan sopivia pahvilautasia ja muita kattaustuotteita, hauskoja koirien naamiaisasuja, teemaan sopivia folioilmapalloja, kauniita ja näyttäviä ilmapallokaaria, teemaan sopivia lahjapusseja ja puhallettavia leikkikoiria. Valitsemasi tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti ja näppärästi, mikä vähentää Puppy Showereiden järjestämiseen liittyvää stressiä.

Suosittelemme kuitekin, että Puppy Showerit pidetään ennen pennun kotiintuloa – ihan niin kuin Baby Showeritkin perinteisesti pidetään. Tämä johtuu ihan siitä, että kun pieni pentu saapuu uuteen kotiin, tarvitsee se aikaa tutustua kaikessa rauhassa uuteen kotiinsa ja uusiin perheenjäseniinsä. Se tarvitsee aikaa oppia kodin tavoille ja sisäsiistiksi ja sille tulee tarjota mahdollisimman rauhalliset elinolosuhteet ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana uudessa kodissa. Vieraiden ihmisten, tai vieraiden koirien, saapuminen kotiin, puhumattakaan äänekkäistä juhlista, voi pelästyttää pennun pahanpäiväisesti ja hidastaa sen kotiutumista uuteen kotiin. Myös koiran uuden omistajan kannattaa rauhoittaa oma elämänsä hetkeksi siten, että hän ehtii tutustua kaikessa rauhassa uuteen pentuun. Tämä auttaa luomaan koiran ja omistajan välille aivan erityisen siteen!